Lidmaatschap

 

We heten je graag welkom bij onze vereniging. Ben je student of afgestudeerde van Hogeschool Van Hall Larenstein (of rechtsvoorgangers) of Netwerkschool Helicon (of rechtsvoorgangers) dan kun je met het lidmaatschap van VVA Larenstein je netwerk flink uitbreiden en gebruiken om je carrière verder vorm te geven. Heb je geen onderwijs aan deze instellingen genoten, maar wel werkzaam in de groene sector? Dan kun je donateur worden.
 

Contributie

Hieronder vind je de contributies die gelden voor het lidmaatschap van de VVA Larenstein. We doen altijd ons best de prijs zo laag mogelijk te houden zodat zoveel mogelijk afgestudeerden lid kunnen worden. Betaling kan via Internetbankieren of overschrijven maar je kunt de contributie ook gemakkelijk betalen door een automatische incasso (deze wordt eind januari geïncasseerd). Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier.

 

Bij een handmatige betaling geldt een toeslag van € 3,00. Voor leden in het buitenland geldt een toeslag van € 10,00 in verband met de verzendkosten van ons magazine. Het lidmaatschap is gebaseerd op één kalenderjaar. Opzeggen van het lidmaatschap moet vóór 1 december van het lopende lidmaatschapsjaar gebeuren. Schriftelijk aan het VVA Bureau, Postbus 350, 6880 AJ Velp of per e-mail aan administratie@vva-larenstein.nl.

 

Soort Lidmaatschap  Tarief   Omschrijving

 Lid

 € 50,00

 Je bent afgestudeerd aan onze opleidingen (VHL/Helicon) of haar voorgangers.

 Donateur

 € 50,00

 Niet afgestudeerd aan onze opleidingen (VHL/Helicon) maar je wilt toch lid worden.

 Voltijdstudent

 gratis

 Je bent voltijdstudent bij VHL of Helicon Velp.

 Voltijdstudent eerste jaar na afstuderen

 € 20,00

 Het eerste jaar na je afstuderen .

 Veteraan

 € 25,00

 Je bent lid en ouder dan 65 jaar.

 Partner

 € 25,00

 Je wordt lid en bent afgestudeerd aan VHL/Helicon Velp of haar rechtsvoorgangers terwijl je partner al lid is.

 

Ben je voltijdstudent bij VHL of Helicon? Dan mag je 1x per jaar gratis mee op een excursie (of met hoge korting) deelnemen aan onze activiteiten.

 

Als je in  juli afstudeert en je wordt lid van de VVA, dan ben je tot december dat jaar gratis lid en daarna ontvang je, voor het eerste jaar, meer dan 50% korting op de contributie! Daarna betaal je het 2de jaar €30,00  het 3de  jaar €40,00 en pas het 4de jaar ga je het volledige bedrag betalen.