11de VVA-Carriéredag op 5 oktober 2018

 

 

 

 

VVA Larenstein te Velp organiseert voor de 11de keer de succesvolle VVA Carrièredag. Dit jaar met als thema: Climate Change Migration and Security. Het wordt weer een Carrièredag waar iedereen zich kan oriënteren op zijn toekomst met activiteiten en stands om er een grootse dag van te maken.
 

Voor alle studenten en afgestudeerden van hogeschool Van Hall Larenstein en Helicon MBO Velp biedt deze dag een uitgelezen moment om in contact te komen met bedrijven en organisaties uit het werkveld.

Geïnteresseerden die op zoek zijn naar een stageplek of een baan kunnen een kijkje nemen bij één van de tientallen stands op de VVA Carrièredag.

De stands bieden een unieke kans om in contact te komen met professionals uit verschillende vakgebieden. Op de veelzijdige beurs is meer mogelijk dan alleen stands bezoeken, zo zijn er deze dag ook interessante lezingen en een activiteit.

Van der Tol sponsort een waardebon ter waarde van €150,- welke te besteden is in Valkenburg voor grotbiken en grotklimmen die je tijdens de VVA Carriéredag kan winnen. Eelerwoude is zoals voorgaande jaren onze hoofdsponsor.