GEFELICITEERD!!!

Gefeliciteerd met je felbegeerde diploma!

.... mede namens 15.000 afgestudeerden

Als gediplomeerde ontvang je bij je diploma een 'carrière startpakket' van de VVA Larenstein dat bestaat uit:

  1. READY to GO 2015: Je startersgids waarin de contactgegevens staan van alle studiegenoten die in dat jaar zijn afgestudeerd EN waarin verhalen en tips staan die je kunnen helpen bij het vinden van een leuke baan.
  2. Een exemplaar van het VVA Magazine waarmee je op de hoogte blijft van je vakgebied, activiteiten en diensten van de VVA en van ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.
  3. De gediplomeerden van de studie Tuin- & Landschapsinrichting ontvangen een vakblad wat is toegespitst op hun opleiding.
  4. Ben je afgestudeerd aan Netwerkschool Helicon Velp? Dan ontvang je ook een visitekaartjeshouder met een visitekaartje van de VVA erin.


VVA Larenstein, de beste club voor je carrière

Natuurlijk wil je lid worden om de band met je opleiding en studiegenoten in stand te houden, maar we vinden het ook terecht dat je er iets tastbaars voor terug wilt krijgen. Leden helpen elkaar en onze bureaumedewerkers ondersteunen dat op een efficiënte manier. De VVA is altijd dichtbij om in te springen waar dat nodig is en aan te bieden wat handig is. De hoofdargumenten op een rij:

  1. Breid je netwerk uit met 3.500 studiegenoten. Die je kunt ontmoeten op allerlei netwerkgelegenheden die onze actieve leden organiseren, van borrel tot jaarcongres. Ook via onze Social media, nieuwsbrieven en alumnidatabase kunnen we je altijd met de juiste persoon in contact brengen.
  2. Je kunt je vakkennis goed bijhouden dankzij de kennis en ervaring die leden delen via VVA-magazine, workshops, cursussen, online netwerk en de vakbladen waarmee we samenwerken (en die we met korting aanbieden). Heb je bijscholing nodig om je arbeidsmarktwaarde te verhogen? Informeer bij de VVA.
  3. VVA Larenstein helpt je carrièrekansen verder te vergroten door vacatures aan te bieden, trainingen LinkedIn, Solliciteren en Ondernemerschap te organiseren, mentoring te bieden en door je mogelijkheden te bieden jezelf en/of je bedrijf te profileren. In samenwerking met professionele partners bieden we ook online vacaturebemiddeling en dergelijke aan.

 

Extra voor gediplomeerden 2015 die vóór 31-12-2015 lid worden:

  1. Lidmaatschap 2015, 2016 én 2017 voor € 55,50 in plaats van € 111,-
  2. Speciale kortingen op abonnementen van de onderstaande vakbladen

Download het speciale formulier om van deze aanbieding gebruik te maken onder: download
Dit formulier kun je ingevuld per post sturen naar: VVA Bureau, Postbus 350, 6880 AJ Velp.
Of scan en mail naar info@vva-larenstein.nl

Deelnemende vakbladen met de aanbieding: