Renske Winters

 

‘Tijdens mijn studie Tuin- en Landschapsinrichting op Larenstein heb ik altijd de mogelijkheid gehad om naast studie te schaatsen en aan wedstrijden deel te nemen. Jezelf ontwikkelen, dingen doen die je leuk vind, dat zijn voor mij belangrijke dingen in het leven.

Na het afstuderen ben ik in 2005 ben ik gaan werken voor Defensie (Dienst Vastgoed Defensie, DVD) als landschapsontwerper. Met de reorganisatie van diverse Rijks-onderdelen is de DVD opgegaan in het Rijksvastgoedbedrijf (RVB).

 

In een parttime functie werk ik aan diverse landschappelijke- en stedelijke inrichtingsprojecten, met Defensie als grootste opdrachtgever. Het gaat om inpassen van nieuwe functies, buitenruimte rondom nieuwbouwprojecten, (her)inrichtingsplannen voor kazerneobjecten. Niet alleen het traditionele ontwerpproces en het adviseren pak ik op, maar ook begeleid ik projecten in een bijzondere contractvorm.

Creativiteit, flexibiliteit en doorzettingsvermogen passen bij mij. Hiermee creëer ik ruimte om mijn doelen te behalen, zowel in werk/baan/bedrijf als privé. Sport is nog steeds een passie. Inmiddels heb ik tien wereldtitels behaald bij het schaatsen voor Masters (vanaf 30 jaar). Ook heb ik de afgelopen drie jaar in het wielerpeloton wedstrijden gereden op nationaal niveau. Balans hebben tussen werk en vrije tijd is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vaak heb je wel een keuze! Inmiddels heb ik al weer zes jaar mijn bedrijf Sporterinbalans. Daar begeleid ik mensen op het gebied van sport en gezondheid en geef ik diverse groepstrainingen (bootcamps) en clinics.’

Breng hier je stem uit

Zoeken

 

 


 

Vacatures

 


 

Vacatures plaatsen?

 

 

terug ....