Koninklijke Dekker is in haar 134-jarig bestaan uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende en innovatieve houtbedrijven in Nederland en daar buiten, gespecialiseerd in import, export en verwerking van hout, houtproducten en gerelateerde materialen waaronder WPC. Bij Dekker werken vakmensen met kennis van zaken die samen met onze klanten dagelijks aan de weg timmeren. We zijn ambitieus en gedreven vanuit de overtuiging dat onze organisatie naast een rijke historie ook een mooie toekomst heeft in een sector waar duurzaamheid geen trend is maar een gewoonte.

 

Voor afdeling Supply Chain, locatie Den Haag zijn wij op zoek naar een

 

TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER voor 1,0 fte (40 uur)

Je zorgt voor een adequate verwerking en controle van gegevens in het ERP- systeem, waaronder het verwerken en controleren van inkoopcontracten, inkooporders, inkoopdocumenten en magazijnontvangsten. Je biedt technische ondersteuning aan het aan het inkoopproces, je controleert de Interne Kwaliteitsbewaking (IKB) en dient als back-up voor het verzorgen van technische tekeningen. Daarnaast leg je productcodes aan en maak je diverse calculaties.

 

De kandidaat die wij zoeken:

 

Heeft een opleidingsniveau op HBO denk- en werkniveau in de richting van Commerciële Economie of Supply Chain (een opleiding bij Van Hall Larenstein is een absolute pré);

Heeft kennis en ervaring met AutoCAD;

Is gedreven, gemotiveerd en leergierig;

Heeft geen 9-tot-5 mentaliteit;

 

Wij bieden jou:

 

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Een dynamische werkomgeving met een informele werksfeer

Leuke collega’s met een no-nonsens mentaliteit

 

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@dekkerhout.nl  Hier kun je ook de uitgebreide functiebeschrijving opvragen. Als je nog vragen hebt over de inhoud van de functie kun je terecht bij René van Wijk, Manager Supply Chain via 06-5111 3445.