Voor de afdeling Beheer Watersysteem, team Beleid, zijn wij op zoek naar een:

Startende Waterschapper Waterkeringen
Standplaats: Apeldoorn, 36 uur per week

Waterschap Vallei en Veluwe zorgt voor veilige dijken, optimale waterstanden, het zuiveren van afvalwater en schoon oppervlaktewater. Samenwerken en vernieuwen staan in onze dienstverlening centraal. Wij werken in de provincies Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Afdeling Beheer Watersysteem
De afdeling Beheer Watersysteem is een uitvoerende afdeling die tot doel heeft waterkeringen, watergangen en waterpeilen op een efficiënte en maatschappelijk verantwoorde wijze te beheren en te onderhouden conform het vastgestelde beleid. De afdeling en haar medewerkers vervullen een belangrijke 'oog- en oorfunctie' (beheerdersoordeel) in het gebied van ons waterschap. Tevens heeft de afdeling een ambassadeursfunctie en beschikt zij over veel gebiedskennis. Deze aspecten vertaalt de afdeling naar adviezen en inzetten bij projecten. Voor goed en efficiënt beheer en onderhoud kijkt de afdeling mee in de plannen en ontwerpen die de afdeling later in beheer en onderhoud krijgt (dit geldt zowel voor interne als externe contacten).

Functieomschrijving
Vond jij tijdens je opleiding de waterkeringen altijd al interessant? Of wil jij je gaan specialiseren? Dan is deze functie misschien wel wat voor jou! Door een aantal dijkverbeteringen die afgelopen tijd zijn uitgevoerd zijn er heel wat dijkvakken in beheer bijgekomen. Waarom een grasmat op een dijk belangrijk is hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen... Door het optimale beheer te voeren laten we in een aantal jaren een goede grasmat op zo'n nieuwe dijk ontstaan, daar ga jij bij adviseren en assisteren! Daarbij werk je mee aan dijkinspecties, zorgplicht audits, onderhoudsplannen voor de keringen en de voorbereiding en uitvoering van dijkbewakingsoefeningen.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris is afhankelijk van meegebrachte ervaring en zal liggen tussen € 2.584,- en € 3.540,- bruto per maand (schaal 9) op basis van een 36-urige werkweek. We bieden een uitdagende en zelfstandige baan. We werken in een open organisatie met korte communicatielijnen waarbij verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijk contract van 1 jaar.

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting.
  • 0 - 2 jaar werkervaring (het betreft een startersfunctie).
  • Je bent leergierig, communicatief vaardig en stapt gemakkelijk op iemand af.


Contactinfo
Ben je enthousiast geworden? Reageer dan vóór 14 juli 2017 via het online sollicitatieformulier. Helaas zijn wij tussen 1 juli en 23 juli niet in de gelegenheid te reageren op binnengekomen sollicitaties. Vanaf 24 juli zullen wij zo spoedig mogelijk een reactie geven. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.vallei-veluwe.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.