Voor de afdeling Beheer Watersysteem, team Beleid, zijn wij op zoek naar een:

Startende Waterschapper Natuurontwikkeling
(Beleidsvertaler Natuurontwikkeling)
Standplaats: Apeldoorn, 36 uur per week

Waterschap Vallei en Veluwe zorgt voor veilige dijken, optimale waterstanden, het zuiveren van afvalwater en schoon oppervlaktewater. Samenwerken en vernieuwen staan in onze dienstverlening centraal. Wij werken in de provincies Utrecht, Gelderland en Overijssel.

Afdeling Beheer Watersysteem
De afdeling Beheer Watersysteem is een uitvoerende afdeling die tot doel heeft waterkeringen, watergangen en waterpeilen op een efficiënte en maatschappelijk verantwoorde wijze te beheren en te onderhouden conform het vastgestelde beleid. De afdeling en haar medewerkers vervullen een belangrijke 'oog- en oorfunctie' (beheerdersoordeel) in het gebied van ons waterschap. Tevens heeft de afdeling een ambassadeursfunctie en beschikt zij over veel gebiedskennis. Deze aspecten vertaalt de afdeling naar adviezen en inzetten bij projecten. Voor goed en efficiënt beheer en onderhoud kijkt de afdeling mee in de plannen en ontwerpen die de afdeling later in beheer en onderhoud krijgt (dit geldt zowel voor interne als externe contacten).

Functieomschrijving
Ben jij op de hoogte van de nieuwe natuurwet? Of heb je affiniteit met dit onderwerp? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Samen met een ervaren beleidsmedewerker ondersteun je medewerkers en aannemers met de flora en faunachecks maar ook met de jaarlijkse evaluatie van de onderhoudsbestekken. Je kijkt hoe we stappen kunnen zetten om onze natuurdoelen te halen en welke doelen we al hebben bereikt. Daarbij hoort het herzien van de bestaande onderhoudsplannen ook bij jouw takenpakket. In deze functie beweeg je je tussen de ecologen en biologen van de afdeling planvorming en de gebiedsbeheerders en cultuurtechnisch medewerkers van de afdeling Beheer Watersysteem in.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris is afhankelijk van meegebrachte ervaring en zal liggen tussen € 2.584,- en € 3.540,- bruto per maand (schaal 9) op basis van een 36-urige werkweek. We bieden een uitdagende en zelfstandige baan. We werken in een open organisatie met korte communicatielijnen waarbij verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijk contract van 1 jaar met mogelijkheid

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting.
  • 0 - 2 jaar werkervaring (het betreft een startersfunctie).
  • Je bent leergierig, communicatief vaardig en stapt gemakkelijk op iemand af.


Contactinfo
Heb je interesse? Reageer dan vóór 14 juli 2017 via het online sollicitatieformulier. Helaas zijn wij tussen 1 juli en 23 juli niet in de gelegenheid te reageren op binnengekomen sollicitaties. Vanaf 24 juli zullen wij zo spoedig mogelijk een reactie geven. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.vallei-veluwe.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.