Inspecteur Kwaliteit Openbare Ruimte & Groen

 

Ben je een buitenmens die wegwijs is in het groen? Heb je affiniteit met het beheer en de inrichting van de openbare ruimte? Wil je veelzijdig werk met een grote mate van zelfstandigheid en werken in teamverband? Wij, Eco Consult – Groen, Milieu en Management BV, zoeken een collega voor de functie van Inspecteur Openbare Ruimte en Groen voor 32 uur per week.

 

De werkzaamheden

Als Inspecteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en rapporteren van allerhande voorkomende inspecties in de openbare ruimte, zowel voor groen als alle andere mogelijke voorzieningen. Het accent ligt hierbij op de beoordeling van de onderhoudskwaliteit (conform CROW of onze eigen systematiek). Voor de uitvoering bezoek je meetlocaties in Nederland en België. De resultaten van de inspecties verwerk je in een rapportage. De rapportage wordt gebruikt om de opdrachtgever te informeren en te adviseren.

 

De inspecties en monitoringen worden uitgevoerd volgens eigen modellen en de CROW-beeldsystematiek. Hierbij gebruiken we verschillende monitoringsapplicaties. Voor de verwerking en analyse van de gegevens wordt voornamelijk met Excel gewerkt.

 

Je opleiding en opleiding

Je hebt een opleiding in het groen op MBO-niveau 4 en beschikt over rijbewijs B. In je werk ben je gestructureerd en zorgvuldig. De veelzijdigheid aan locaties en monitoringen zie je als een pluspunt. Onze werktijden zijn flexibel en we bieden de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Je hebt geen bezwaar tegen (incidenteel) lange werkdagen. Ervaring als inspecteur is geen eis, maar wel een pré. Bij de functie hoort een uitgebreide inwerkperiode met opleidingsplan. Bij gebleken geschiktheid zijn er doorgroeimogelijkheden naar seniorinspecteur en/of adviseur (groen)beheer en onderhoud. Bij voorkeur woonachtig in Midden-Nederland.

 

Wat wij bieden

Eco Consult – Groen, Monitoring en Management is een veelzijdig ingenieurs- en adviesbureau op het gebied van inrichting en beheer van de openbare ruimte. Onze werkzaamheden bestrijken het traject van onderzoek, beleid, planvorming, inrichting, beheer, monitoring, training en communicatie. Eco Consult is een platte organisatie met een open en informele werksfeer. We bieden een prima salaris in lijn met de CAO voor hoveniers, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en deelname in onze pensioenregeling.

 

Informatie

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Harte Hartlief op 06 1657 9978. Kijk ook een op onze website www.ecoconsult-gmm.nl voor meer informatie.  

 

Sollicitatie

Spreekt de functie je aan? Stuur per e-mail een korte sollicitatiebrief met je motivatie voor 1 september 2018 naar personeelszaken@ecoconsult-gmm.nl.

 

Vertrouwelijkheid gegevens

Eco Consult – Groen, Milieu en Management vindt jou privacy belangrijk. We gaan zeer zorgvuldig om met de gegevens die je ons toestuurt. De informatie wordt vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt voor werving- en selectie. Van kandidaten die niet geselecteerd worden voor de functie worden de gegevens binnen een maand na afwijzing vernietigd.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.