Zin in een nieuwe uitdaging en over enkele jaren je eigen bedrijf?

 

Gezocht: Collega - Bedrijfsopvolger Vakbekwaam hovenier

 

Buiten Zorg Groenspecialisten is een bedrijf dat werkzaam is voor particuliere opdrachtgevers (75%) en voor zakelijke opdrachtgevers (25%), met de concentratie op onderhoud. Vanuit onze vestigingen in Bornerbroek en Markelo bouwen we met een stabiel klantenbestand naar een groter werkveld.

Renovatie en aanleg van nieuwe tuinen doen we in samenwerking met gespecialiseerde partnerbedrijven waarbij buiten Zorg Groenspecialisten de supervisie heeft.

We werken onder de V.H.G. – garantievoorwaarden.

 

De collega die ik zoek:

 

Een vakbekwaam hovenier met kennis van grond (bodem) – beplantingen en onderhoud van beplantingen. Uitgangspunt: Een vitale groene omgeving.

Is in het bezit van benodigde diploma’s en certificaten om zelfstandig te kunnen werken.

 

Is iemand die met passie en enthousiasme mensen kan meenemen in zijn verhaal en zaken doet op basis van een visie.

Die anderen weet te overtuigen welke positieve invloed een vitale groene omgeving heeft op het dagelijks welzijn en geluk van mensen.

 

Is zelfstandig, heeft zakelijk inzicht en wil zich blijven vernieuwen en ontwikkelen maar ook een netwerker en actief op social media.

Iemand die zijn eigen koers durft te varen en bereid is om het bedrijf binnen 2 á 3 jaar over te nemen. Uiteraard is hierover alles bespreekbaar, maar de intentie tot bedrijfsovername op termijn is het doel.

 

 

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Dhr. J. Braamhaar.

E:   jan@braamhaar.nl

M: +31 (0)6 543 653 93

www.buiten-zorg.nl