Wil jij bij hét vooruitstrevende groenbedrijf werken aan prestigieuze projecten en klimaatbestendige steden? En dat tegen een goed salaris, mét alle kans om door te groeien?


Van der Tol zoekt een PROJECTLEIDER AANLEG met passie

Geen inspirerender omgeving dan Van der Tol. Met 150 vakmensen realiseren we parken, dak-, gevel- en binnentuinen voor onder andere projectontwikkelaars en professionele markten, bedenken we oplossingen voor de stad van de toekomst en doen we groenonderhoud voor bijvoorbeeld woningcorporaties en VvE’s. Hoewel groot van formaat is onze organisatie prettig overzichtelijk: het is goed samenwerken met collega’s die stuk voor stuk een berg aan kennis met je te delen hebben. Geen betere basis om zelf verder te groeien. Hou jij van aanpakken? Dan spreken we dezelfde taal.

Werk met passie
In je rol als projectleider draag jij de verantwoordelijkheid voor de aanleg van projecten. Je calculeert, offreert, adviseert, engineert en verzorgt de planning, werkvoorbereiding, uitvoeringstekeningen en -coördinatie. Ook commercieel en financieel hou je alles scherp in de gaten: je doet de follow-up van uitgebrachte offertes, de facturatie en projectadministratie. Als nummer-één-aanspreekpunt help je zowel je klanten als collega’s graag op weg.

Onze collega Gert-Jan is gek op zijn werk en de bijbehorende technische uitdagingen; lees hier zijn verhaal.

Laat jij je als Projectleider Aanleg van je beste kant zien? Dan ligt er een mooie toekomst voor je in het verschiet. Want Van der Tol biedt je de kans om door te groeien tot Ecostad-specialist. Je schuift aan in werkgroepen die oplossingen voor de klimaatbestendige stad mogelijk maken en creëren.

Ben jij de projectleider die Van der Tol zoekt?
Met zo’n inhoudelijk interessante baan moet je natuurlijk wel de juiste achtergrond en instelling hebben. Wat zoeken we?

  • HBO werk- en denkniveau (VHL Tuin- en Landschapsinrichting of HAS Den Bosch Management van de Leefomgeving, richting Landscape engineering)
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring en een rijbewijs
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands
  • Vaardigheid met AutoCad, Word, Excel en Outlook
  • Eigenschappen zoals stressbestendigheid, flexibiliteit, resultaat- en klantgerichtheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid
  • En – niet onbelangrijk – samenwerkingskracht: je weet goed en duidelijk te communiceren met je collega’s én met je klanten

Bij Van der Tol krijg je het voor elkaar
Omdat we veel van je vragen, stellen we daar graag een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden tegenover. Naast een goed salaris, doorgroeikansen en interessant werk bieden we je een mooie pensioenregeling en een laptop en smartphone. Bij Van der Tol zijn we van de goede werk-privébalans. Daarom kun je rekenen op flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.

Ben jij een projectleider met passie voor je werk? Kom solliciteren bij Van der Tol.
- Direct reageren.
- Meer informatie.