Kantoorruimte te huur Helicon MBO Velp

Bent u op zoek naar een kantoorruimte? En zou u het leuk vinden om in de bruisende omgeving van een school te werken? Laat het ons weten!

 

Helicon MBO Velp is van mening dat onderwijs en het bedrijfsleven elkaar kunnen versterken. Daarom zijn we op zoek naar bedrijven/organisaties die zich in ons schoolgebouw willen vestigen. De leerlingen kunnen een actieve bijdrage leveren aan projecten, stage lopen of een inspiratiebron vormen. Zij volgen opleidingen in de richtingen: Dier, Milieu, Leefomgeving (Bos, Eco, Outdoor, Water) en Voeding. Op Duurzaam Kennislandgoed Larenstein, de ‘woonplek’ van onze school, zijn ook Hogeschool van Hall Larenstein en Studio26 (Centrum voor de kunsten) gevestigd.

 

Wat bieden wij?

Een kantoorruimte, 23m2 – 50m2 (in overleg) inclusief:

- Schoonmaak

- Gebruik van gezamenlijke vergaderruimtes

- Bruisende omgeving met jongeren van 15-25 jaar

MBO Velp ligt op een centrale locatie nabij Arnhem, is goed bereikbaar (ook per openbaar vervoer), biedt voldoende parkeergelegenheid en het is mogelijk om gebruik te maken van voorzieningen, zoals receptie en lunchruimte.

 

Huurprijs

Vanaf €19,00 per m2 per maand, inclusief G/W/L, exclusief BTW.

 

Wat zoeken wij?

Bedrijven die aansluiting vinden bij onze opleidingen. In ons gebouw zijn momenteel een adviesbureau en een payrollbedrijf in de groene sector gevestigd. Kijk voor onze opleidingen op www.helicon.nl

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de ruimtes, een bezichtiging of een afspraak plannen? Neem dan contact op met Jos Eijt, Hoofd Facilitair, via

 

j.eijt@helicon.nl of 026-3840310.